Oförglömlig fyrkant

Jag och en tjej hade träffats en hel del under ett tag, vi var inget mer än KK och sexet var helt galet bra.
Vi kysstes likadant , våra kroppar var alltid i perfekt rytm när jag var i henne ,vi var båda lika porrskadade och älskade att utforska och testa gränser sexuellt.

Hon frågade en dag när vi låg svettiga och avslappnade i sängen efter ännu ett grymt knull ifall jag ville prova ett berusningsmedel med henne jag inte testat förut.
Efter lite förklaring sa jag att det lät intressant och att jag absolut ville prova.
Hon frågade om det var ok om hennes två tjejkompisar jag aldrig träffat var med på kvällen och jag såg ingen anledning till varför inte, jag skulle bara veta vad hon hade planerat!.
Dagen kom och jag gjorde mig i ordning hemma, rakade mig noggrant mellan benen så man inte kände ett enda hårstrå, fixade håret och satte på mig lite parfym innan jag började resan mot tjejerna.
Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig av kvällen riktigt så jag var rätt nervös.

Jag klev in genom hennes port , gick upp de två våningarna till hennes ytterdörr och knackade på.
Hon öppnade och välkomnade mig med ett brett leende och gav mig en hård lång kram och sen en kyss.
Hon luktade fantastiskt och hon hade verkligen fixat till sig.
Hon hade på sig ett tight vitt linne utan bh under så jag såg hennes rosa små bröstvårtor igenom , en uppknäppt kofta över den och ett par tights jeans som fick hennes rumpa att se gudomlig ut.
Hon sa att hennes kompisar var på väg och frågade om jag ville röka under fläkten med henne under tiden.
Vi stog båda framåtböjda in under hennes köksfläkt och rökte medans vi snackade skit.
Jag smekte hennes rygg ömsint och lät handen glida ner över hennes runda rumpa. 
Hon lutade sig närmare mig och gosade in sig i min axel, min hand gled in under de trånga jeansen och greppade tag i hennes skinka. Hon vände sig mot mig och precis när hon kysste mig ringde dörrklockan , nu var dom här.Hon skyndade sig med snabba steg genom lägenheten och öppnade dörren, jag hörde 2 glada röster som lät taggade av att se henne och hon likaså.
Jag lät dom komma in och ta av sig skorna innan jag gick fram och presenterade mig och gav dom varsin kram.
Båda två var väldigt söta, den ena hade brunt långt hår, gröna ögon och en tight vältränad kropp som var rikligt tatuerad.
Den andra hade långt blont hår, blåa ögon, fylliga inbjudande läppar och 2 stora runda bröst med en djup urringning.
Mina ögon fastnade nån sekund för länge på hennes klyfta innan jag lyfte blicken igen och såg henne i ögonen , hon log och frågade om jag gillade dom?
Jag skrattade till och sa absolut men att jag inte riktigt kunde bedöma helheten genom tröjan, alla började skratta och vi gick in och satte oss i soffan.Vi satt i soffan en kortare stund och pratade om allt möjligt, dom här 2 tjejerna hade jag precis träffat men personkemin i rummet var avslappnad och det kändes som vi alla känt varandra i flera år.
Den mörkhåriga tjejen tog fram lite gräs och började rulla en joint.
Min tjejkompis tog fram det andra berusningsmedlet och ett stort glas vatten.
Glaset passades runt och alla turades om att svälja ner den lilla tabletten.
Jag var sist och den fastnade på tungan och löstes upp lite, smaken var besk och frön och framkallade en kväljning.
Tjejerna skrattade åt mig och jag skämdes lite men dom menade bara väl.
När alla druckit sina klunkar vatten ändrades stämningen i rummet markant , den avslappnade stämningen byttes mot en förväntansfull och fnittrig stämning istället, nu var jag istället den som var avslappnad, jag hade ju ingen aning om vad som skulle hända.

Vi alla samlades i köket under fläkten och jointen passades runt, de två nya tjejerna ställde massor med frågor till mig och var intresserade av vem jag var.
Jag gillade dom båda och trivdes i deras sällskap.
När jointen var släkt gick vi ut till vardagsrummet igen, min tjejkompis fällde ut bäddsoffan och den förvandlades till typ en 180 säng med lakan förberett.
Hon hämtade ett stort täcke från sin säng och massor med kuddar.
Hon släkte ner lamporna och tände en massa ljus över hela lägenheten och satte på lite musik.

Stämningen återgick till att vara avslappnad igen och jag började känna mig varm och mysig i kroppen, vi alla babblade på med varandra och allting kändes riktigt bra.
Jag och min tjejkompis gick till köket igen och delade en cigg, hon ställde sig bakom mig när jag stog lutad in under fläkten och kramade mig.
Hennes händer smekte mina höfter och lår, gled in på insidan och tog försiktigt tag i min kuk. Jag kände hur jag blev hård nästan direkt.
Plötsligt kom den mörkhåriga tjejen in i köket, hon gick rakt fram till min kompis och kysste henne.
Jag vände mig om och tittade noggrant på hur deras tungor lekte med varandra, deras händer som ömsint smekte varandras axlar och bröst.
Dom slutade kyssas och den mörkhåriga tjejen tog ett steg fram till mig , tryckte sin mage mot min och gav mig en lika lång och lika ömsint kyss. Hon kände min svullna kuk genom jeansen och smekte den innan våra läppar särades.
Min kompis hade lämnat köket och gått och lagt sig i bäddsoffan bredvid den blonda tjejen och dom kramades.
Den mörkhåriga tjejen tog min hand och sa att vi borde nog göra dom sällskap, jag var på.

När vi kom fram till bäddsoffan satte vi oss vid foten och pratade lite och smekte varandras ben och ryggar , hennes beröring kändes helt underbar.
Vi började kyssas, precis som min kompis var hon riktigt bra på det. Våra andetag blev tyngre och mer upphetsade, hennes händer smekte dig sakta närmare bulan på mina jeans och mina händer lärde känna hennes kropp försiktigt.
Hon slutade kyssa mig och nickade menande upp i sängen, jag vände huvudet och såg min kompis och den blonda tjejen ligga och kyssas intensivt, min kompis hade dragit ner urringningen och smekte ett stort runt fint bröst som tittade fram.

Nu nickade jag menande åt brunetten och jag behövde inte nicka två gånger.
Hon kröp upp och la sig på andra sidan av blondinen och började kyssa hennes hals samtidigt som hon knäppte upp hennes byxor.
Tillsammans klädde dom av henne och jag såg hur hon njöt av behandlingen.
Medans min kompis och blondinen kysstes kröp brunetten ner mellan blondinens ben och började kyssa insidan av hennes lår, hon särade brett och inbjudande. Hennes hand smekte den redan våta fittan och hon stönade till.
Jag hade första parkett till en riktigt porrig scen, brunetten började skicka henne långsamt medans min kompis kysste henne över halsen och ner mot brösten, sög in hennes styva bröstvårtor i munnen innan hon satte sig upp och tittade på mig som satt vid foten med världens hårdaste stånd och ett dumt leende.
Hon kröp fram till mig på alla 4 och jag ställde mig upp, hon knäppte upp mina jeans och drog ner dom och mina kalsonger samtidigt, min kuk studsade fram som en fjäder när den släpptes ut.
Hon tog den i din mun utan att använda händerna och såg mig i ögonen med en kåt och berusad blick.
Jag slet av mig tröjan och lyfte upp ena benet på sängkanten medans den andra var kvar på golvet.
Min hand tog tag i hennes hår och tryckte hennes huvud emot mig tills min kuk var långt ner i hennes hals.
Hon sög och runkade mig långsamt och jag stod och observerade hennes vänner samtidigt.
Brunetten låg kvar och slickade henne, blondinen höll ett fast tag om hennes hår och låg och rörde sig som en orm av njutning.
Brunetten hade två fingrar i henne som sakta åkte in och ur henne och hennes hand var plaskvåt.
Jag drog upp min kompis i håret så hon stod på knä framför mig, jag kysste henne passionerat medans jag drog av henne koftan och slet av hennes linne så det knakade i sömmarna.
Jag puttade bak henne så hon låg på rygg bredvid blondinen.
Dom började kyssa varandra och smeka brösten, jag drog av hennes tighta jeans och trosor.
Jag började slicka henne precis som brunetten slickade och vi var så synkade, blondinen och min kompis stön var också synkade.
Blondinen satte sig plötsligt upp och gränslade min kompis ansikte och lät nu henne smaka på hennes fitta medans hennes blick flackade mellan min mun och mina ögon.

Jag satte mig nu upp och tog tag i brunetten som låg och observerade oss alla medans hennes hand rörde sig innanför hennes byxor och drog henne upp till mig.
Våra kladdiga munnar kysstes och vi kände smaken av de andra tjejerna från varandra. Jag viskade i hennes öra att hon skulle göra det skönt för min kompis.
Hon ställde sig på knä mellan hennes ben och kapade i sig hennes goda juice.
Jag drog sakta ner hennes jeans och hennes tatuerade rumpa tittade fram, det var ett körsbärsträd i svartvitt med röda blommor, jag kysste hennes skinkor och bet försiktigt i den ena, hon ryckte till.
Jag drog i båda hennes fötter så hon ramlade ner på magen för att kunna ta av hennes byxor helt, jag lät hennes vita spetsstring sitta kvar.
Hon ställde sig på knä igen och jag iakttog   dem alla en stund, blondinens fitta red min väns tunga, hon var framåtböjd och hade ena handen på brunettens huvud och den andra på sängen som stöd.
Min kompis händer smekte hennes skinkor och hon stönade högt mellan slicken.
Brunetten slickade och fingrade min vän ivrigt. Jag ställde mig på knä bakom henne , hennes string hade åkt lite åt sidan så jag kunde se en bit av hennes rosa tighta rövhål och ena blygdläppen.
Hennes trosor var alldeles våta av hennes safter.

Jag drog stringen åt sidan och hon svankade upp rumpan och fittan när min tunga gled in mellan hennes läppar.
Hon smakade sjukt sexigt, långsamt dansade min tunga över hennes svullna klitta och mina händer särade på hennes skinkor.
Min tunga gled sakta från klittan, upp emellan hennes våta läppar , in i hålet och sen upp till rövhålet.
Jag slickade henne med cirkelrörelser på rövhålet innan jag gjorde tungan styv och lät den glida in nån centimeter.
Jag satte mig upp igen och tog tag i min stenhårda kuk , jag smekte hennes klitta med mitt ollon och lät den glida upp och ner precis som min tunga några gånger.

Hon slutade fingra min kompis och räckte sin hand emellan sina ben och greppade min kuk, handen smörjde in mig med min kompis safter och det kändes gudomligt skönt.
Hon runkade mig en kort stund innan hon Förde mig mot sin fitta. Hon gned mig mot hennes klitta en stund innan hon förde in toppen och släppte taget för att fortsätta ta hand om min kompis.

Jag juckade djupt och långsamt och hon stönade högt, varje stöt kändes som en explosion av små orgasmer och jag kände det i hela kroppen. Nu låg vi alla och stönade i kör till den sexiga musiken.
Blondinen studerade varenda rörelse jag gjorde och efter en stund klev hon av min kompis ansikte, kröp ner och ställde sig på knä bakom mig.
Hennes händer smekte mina bröstmuskler medans hon kysste min hals och nacke.
Hennes händer fortsatte smeka mig, ner över magen till roten av min kuk och upp igen, ner över ryggen och mina skinkor.
Mitt i ett juck tog hon tag i min kuk med ett hårt grepp och smiskade min rumpa hårt så det sved till riktigt skönt med den andra handen.
Hennes naglar grävde sig in i min skinka och den andra runkade min kuk medans jag var i brunetten som juckade tillbaka mot mig med rumpan.
Hon bytte nu plats på händerna , hennes våta hand gled nu in mellan mina skinkor och smekte mitt rövhål, jag älskade det. Hon böjde sig nu ner och drog ut min kuk ur brunettens fitta och förde den till sin mun när hon stod på sidan av mig.
Hon sög i sig mitt ollon med ett stark tryck och vakuumet i hennes mun gav mig känslan av att mitt ollon skulle explodera.   Från vinkeln där Hon stod fick hon bara in halva min kuk i munnen , jag känner hur hennes finger börjar trycka mot mitt spända rövhål, hon säger till mig att slappna av och jag gör mitt bästa.
Samtidigt som jag glider in i hennes mun glider hennes finger in i mig och jag stönar högt. Det gjorde henne taggad och hon börjar suga mig snabbt och hårt, hennes finger glider långsamt in och ur mig.
Min kompis och brunetten ligger nu och njuter av föreställningen en stund innan de båda ställer sig på knä bredvid mig och börjar kyssa och smeka min kropp.
Jag känner mig som en kung av den här behandlingen.
Blondinen märker hur min kuk blir hårdare och större, mina stön högre, mitt rövhål kramar om hennes finger och jag är på väg att komma.
Som på en given signal slutar alla nästan samtidigt och min kompis säger skrattandes att det inte är dags än.

Brunetten ställer sig upp och vi andra följer efter henne in till köket.
Hon börjar rulla två jointar, vi står där i det lilla köket allihopa helt nakna ,våta och kåta och skrattar och pratar.
Vi står alla 3 hud mot hud och smeker varandra över kropparna och ger varandra komplimanger.
Blondinen sa att hon vill se mig knulla min kompis och sätter sig på en hög barstol.
Jag vänder min kompis mot henne och böjer henne framåt så hennes huvud ligger i blondinens knä.
Jag för in min kuk och hon stönar.
Jag knullar henne hårt direkt, smiskar hennes skinkor röda och ömma medans blondinen klappar hennes hår och smeker hennes huvud medans hon stönar högt ner i hennes lår. 
Brunetten har nu rullat färdigt och står vänd mot oss och smeker dig själv medans hon tittar.
Blondinen drar upp min väns huvud i håret försiktigt och frågar om hon vill byta en stund, min kompis svarade självklart.
Jag gick fram till stolen där hon satt och särade hennes ben innan jag ställde mig emellan dom.
Jag kysste henne en stund, mina händer smekte hennes stora silikonbröst och hennes styva bröstvårtor.
Hon låste sina ben runt min midja , la händerna runt min nacke och drog mig till sig.
Jag gled in i henne med min redan våta kuk, hon spände fittan och jag reagerade på hur stark den var, det gjorde nästan ont.
Jag stog och knullade henne medans vi kysstes , jag känner hur min vän och brunettens händer utforskar min nakna kropp, de tre tjejernas händer , läppar och tungor missade inte en millimeter av min kropp.
Jag knullar henne djupare och hårdare så våra kroppar smattrar mot varandra, blondinens hand smeker hennes klitta snabbt och jag känner hur hennes safter rinner ner över mig när hon spänner sig runt min kuk.
Hon kommer stenhårt och högt, hennes blick är galen. Hon puttar bort mig och drar upp knäna mot hakan skakandes och njutningsfullt.

Vi alla tittar på henne och beundrar hur sexig hon är när hon sitter där med efterdyningarna av den kraftiga orgasmen.
Brunetten och min vän tänder varsin joint under fläkten, jag och blondinen kramas och myser bredvid.
När det är min tur att röka står dom och diskuterar framför mig som om jag inte vore där vad som vill göra med mig och hur skön dom tycker min kuk är, riktig egoboost.

Min kompis ställer sig på knä framför mig medans jag röker och tar min fortfarande hårda kuk i sin mun och ger mig en våt och sensuell avsugning medans de två andra står och tittar.
Blondinen ställer sig bredvid och säger att jag ska berätta vem av dom som suger bäst.
Blondinen tar tag i mig och tar hela kuken långt ner i halsen direkt, hennes halsmuskler gör att det känns sjukt skönt, hennes tunga vibrerar mot min pung samtidigt, hon tar ut hela kuken igen och suger hårt på ollonet, leker med tungan på undersidan av den och sen långt ner i halsen igen.
Nu ställde sig brunetten på knä och tog över.
Efter 1 sekund i hennes mun hade jag redan utsett en vinnare.
Mitt ollon kändes helt omfamnat i hennes mun, hennes hand gled upp och ner längst mitt våta skaft i cirkelrörelser och sen tog hon mig så långt ner i halsen det gick.
Hennes båda händer grävde in naglarna i mina skinkor så jag kände hur huden sprack medans jag knullade henne hårt i halsen.
Jag konstaterade när hon slutade att hon var vinnaren av detta mästerskap.
Vi förflyttade oss till vardagsrummet igen och bäddsoffan, jag la mig på rygg i sängen och min kompis följde efter direkt.
Vi låg vända mot varandra och kysstes och kände på varandras hud.
Hon började kyssa mig över bröstet och vidare söderut, långa våta kyssar med tunga så att min hud glänste. 
Hon jobbade sig ner till min kuk och retades, kysste och slickade på den utan att röra den med händerna eller stoppa in den i munnen, jag höll på att bli galen av kåthet.
Hon spottade på min pung och smörjde in hela min kuk med salivet för att sen suga i sig den och halsa den , allt utan händer.
Båda mina händer höll hårt i hennes hår och följde hennes huvuds rörelser.
Min kuk åkte upp och ner i hennes hals och jag kunde se utifrån vart den var, ådrorna på hennes hals blev stora och minskade.
Jag tittar åt de andra tjejernas håll som hade lagt sig bredvid oss i sängen fast en bit nedanför.
Blondinens tunga var djupt inne i brunetten och hon fingrade henne i rumpan.
Brunettens huvud var i höjd med min kuk och hon låg och iakttog min kompis behandling av mig med en låst kåt blick.
Jag drog upp min kompis i håret så att hon la sig bredvid mig, jag hoppade närmare brunetten och la mig på sidan, hon tog direkt tag i min salivdroppande kuk och förde den till munnen. Hon runkade och sög i ett högt tempo direkt, min kompis la sig ovanför brunettens huvud och vi låg och kysstes och smektes igen.
Mina fingrar letade sig in mellan hennes våta läppar och in i henne.
Hon ville ha mer, hon rullade över mig på rygg så att min kuk och saliv flög ut ur brunettens mun och satte sig över mig och började rida.
Jag blev helt våt över hela magen och låren direkt av henne, hon lutade sig bakåt och satte händerna på mina lår. Men stenhårda kuk pressades mot hennes svullna G-punkt och hennes hårda klitta pressades mot mig när hon red mig som besatt.
Både hon och brunetten började nu stöna högre och högre i harmoni.
Hennes våta safter rinner ner mellan mina ljumskar och in mellan skinkorna, hennes fitta kramar om min kuk så hårt och hon skriker ut sin orgasm och hon sprutar ner hela mig innan hon slänger sig av mig och ligger i nästan fosterställning med hopknipna lår och skakar.
Brunettens intensiva stön bryter min fokus på min vän och jag vänder blicken i rätt ögonblick.
Blondinens fingrar rör sig snabbt in och ur henne och hennes tunga är som en virvel över klittan.
Brunetten bryggar med kroppen och pressar sin fitta mot hennes mun och händerna håller hårt fast i hennes hår.
Hon kommer i ett långt stön innan hon puttar bort blondinen. 
Hon ligger och blundar helt andfådd med rosa kinder.
Jag lägger mig bredvid henne och kysser henne ömsint.
Blondinen och min kompis som nu återhämtat sig hyfsat gör oss sällskap och vi alla bara ligger och kramas och skrattar när vi pratar igenom den sjuka kväll vi precis haft.

Vi ligger sådär en lång stund tills samtalen och smekningarna ebbar ut och tystnar, jag känner min kompis andetag i nacken som blir tyngre och hon rycker till, hon höll på att somna.
En kort stund senare somnar blondinen också.
Brunetten säger att hon går och lägger sig i min kompis säng istället då det faktiskt var rätt trångt när vi nyktrat till.   Vi gav varandra en godnattkyss och jag såg hennes fina tatuerade rumpa gå iväg och gosa ner sig under täcket.
Det var nu knäpptyst i lägenheten och jag kunde inte sova, jag hade fortfarande inte kommit och var sjukt kåt.
Jag låg bara och blundade och gick igenom kvällen i mitt huvud , det hjälpte ju inte direkt mot min bultande kuk.
Efter nån timmes lyssnande på tjejernas snarkande gick jag upp för att röka under fläkten, då kommer brunetten plötsligt in i köket och gör mig sällskap.   Hon kunde inte heller sova.
Hon rullade en till som vi delade, vi stod och kramades och blåste rök i varandras munnar. Tog ett bloss och kysstes.
När vi rökt klar sa hon att jag kunde sova i sängen med henne, den var mjukare och mer utrymme.
Jag gick bakom henne med blicken fäst på hur hennes skinkor rörde sig upp och ner vid varje steg, den var så vacker.
Hon slängde sig på sängen och jag kom rätt efter.
Hon tog min arm och vände ryggen mot mig och la armen över hennes revben och placerade min hand på hennes nakna bröst.
Jag kysste henne försiktigt i nacken och låg med näsan mot den och bara andades lugnt, jag kände mig så avslappnad.
Hennes rumpa började röra sig upp och ner över min stora svullna men inte hårda kuk som låg mellan hennes skinkor.
Efter typ 5 sekunder var jag nu stenhård igen, hon lyfte på benet och stoppade in min kuk.
Min ena hand låg under hennes nacke och jag kysste henne, min andra höll upp hennes ben i låret.
Jag knullade henne ganska snabbt och hårt direkt, hennes hand smekte din fitta och min pung.
Hon tog tag vid foten av min kuk med bara tummen och pekfingret medans jag gled in och ut.
Jag var äntligen på väg att komma!
Tempot höjs och våra stön med, det nästan svartnar för ögonen när jag upplever en av de sjukaste orgasmer jag nånsin haft, mitt ollon blev så sjukt känsligt direkt att jag inte kunde jucka mer. Min speedade verkade aldrig sluta pulsera ut ur mig och jag känner hur hela sängen blir blöt och kladdig.
Jag släppte ner hennes ben och låg och bara myste med kuken fortfarande i henne.
Det kan inte ha tagit lång tid innan jag somnade för jag minns inte ens att jag blev trött.
På morgonen väcktes jag av en kyss på munnen, det var blondinen som sa godmorgon med ett stort leende, hon tackade djupt för gårdagen och sa att hon gärna ses igen,  jag med svarade jag.
Hon var den första att gå, sen var det brunettens tur, nästan exakt samma procedur innan hon också stängde dörren efter sig.
Min kompis kom nu och la sig med mig, fortfarande naken.
Hon låg med huvudet på mitt bröst och hennes naglar kittlade min hud.
Vi pratade om gårdagen och hon var precis lika glad som jag var.

Jag och min kompis har haft så många sjuka och bra stunder tillsammans, tänker på henne än idag 💚

Kommentarer

Populära inlägg