Kryssning

Det var en bekant till mig fyllde år, hans närmre stående vänner hade styrt upp en kryssning åt honom och vi var kanske 15 personer som skulle åka tillsammans.
hytterna var bokade och det var de billigare varianterna utan fönster och sängar som känns som fyllecells britsar.
jag och min kompis hamnade själva i en 4 bäddshytt och det kändes ändå skönt att slippa trängas med 2 andra.
vi fixade oss för att gå till en restaurang som fanns på båten för att äta en födelsedagsmiddag innan fylleslaget skulle börja.


på restaurangen satt jag bredvid min hyttkamrat och framför oss hade vi en bekant samt hennes storasyster.
vi presenterade oss för storasystern som vi inte pratat med eller ens utbytt blickar med fram tills nu.
hon hade axellångt blont hår utsläppt med lockar som såg ut att ha gjorts med en plattång, lagom sminkad fast med knallrött läppstift som
framhävde henne läppar.
hon hade på sig en tight svart glittrig klänning som slutade vid mitten av låren och hade öppen rygg, ett par svarta rätt höga klackskor.
hon var riktigt het.
under middagen flöt samtalen på utan några avbrott eller stela situationer, jag och storasystern som vi kan kalla för Carro pratade mest med varandra och kemin fans där direkt.
hon var en tvåbarnsmor och gift, jag blev lite besviken över att hon var gift då jag tände till direkt på henne men av hennes blickar att döma när hon inte trodde jag märkte så kanske det inte spelade någon roll.


efter middagen gick vi i gemensam trupp iväg till taxfreen för att inhandla förkröket som skulle förtäras i hytterna.
jag och min  hyttkamrat vi kan kalla för Olof gick tillsammans med Carro och hennes lillasyster och handlade alldeles för mycket sprit och cider.
vi betalade för våra varor och fortsatte sällskapet med tjejerna ner mot hytterna då alla bodde i samma korridor vägg i vägg.
vi frågade om dom ville följa med in och dricka lite innan discot öppnade och dom var sugna, dom ville bara gå in i sin hytt först och skulle knacka på våran som låg 4 dörrar bort.
Jag och Olof satt och shottade och pratade om tjejerna, han hade pratat på med Carros lillasyster väldigt mycket och trodde säkert att det skulle bli nånting mer.
efter en en lång stund (4-5 shottar och 2 cider)  knackade det på dörren och tjejerna välkomnades in.
dom hade precis som vi druckit en del och var lulliga och glada.
Carro satte sig bredvid mig som halvlåg på sängen med överkroppen lutat in mot hörnan av väggen och hennes syster tätt inpå Olof.
vi drack några shottar till och lyssnade på musik, jag och Carro tittade på varandra i smyg och det fanns verkligen en sexuell spänning i rummet.
ibland kom hon åt mitt lår med sitt ben eller rörde vid mig med händerna, hon sökte kontakt och närhet.
jag visade med blicken att hon kunde hoppa närmare och det gjorde hon smidigt.
jag ville testa hennes reaktion om jag rörde vid henne lite mer opassande, jag tajmade in när Olof och hennes lillasyster hade blickarna ifrån oss och smekte henne snabbt men mjukt från mitten av ryggen, ner över svanken och nån sekund extra på hennes rumpa.
hon stelnade till nån sekund och jag blev lite osäker och tveksam, efter en kort stund skulle hon sträcka sig efter sin cider som stod på ett litet bord mellan sängarna men bredvid mig.
hon sträckte sig över mina manspreadande ben , tog tag i sin cider och på tillbakavägen drog hon sin underarm mot min gylf och bula.
jag reagerade inte fysiskt mer än att möta hennes blick och utbyta intentioner i tyst samförstånd, vi skulle ligga ikväll..


Det bankade på dörren och det var en kille i sällskapet som sa att det var dags att gå upp till discot som öppnat för ett bra tag sen.
vi ställde oss upp, tog varsin till shott och halsade våra cider innan vi begav oss typ 9 trappor upp till baren och dansgolvet.
resten av sällskapet verkade redan vara på plats så vi gick själva till hissen medans vi skämtade och hade det kul.
Jag kliver in i hissen och ställer mig längst bak, Carro ställer sig bredvid mig och de andra framför oss med ryggarna vända åt vårat håll.
dörrarna stängs och knäna viker sig nån centimeter när hissen rör sig uppåt.
nästan direkt känner jag Carros hand smeka min rumpa och nypa mig försiktigt i skinkan, jag ser på henne och ler medans jag tar en näve av hennes rumpa tillbaka.


Vi anländer in på Discot, letar upp ett bord bredvid 6 andra i sällskapet som redan hade massor med glas på sitt bord, resten av sällskapet var fulla och dansande på det halvfyllda dansgolvet.
Jag frågar vad tjejerna och Olof ville ha, han ville ha en stor stark, Carro ville ha en rosa pantern och hennes syster en vodka redbull, jag ville bara ha en stor stark jag med.
Betalning och beställning avklarades snabbt då baren var rätt tom på folk, medans bartendern gjorde i ordning drinkarna dök Carro upp vid min sida och ställde sig med sin axel mot min, lätt svankande och rumpan pekandes utåt.
vi tittade flörtigt mot varandra utan att prata och hon tryckte till mig med axeln så jag var tvungen att ta ett steg åt sidan för att inte ramla. direkt frågade hon om jag var rädd för henne eftersom jag flyttade på mig och jag svarade , borde jag det ?
Hon skrattade och svarade inte ännu och så tog hon drinkarna som precis blivit färdiga och gick tillbaka till bordet.
Vi spenderade några timmar vid bordet, vi turades om att gå till baren och beställa.
Varje gång det var Olof eller lillasysterns tur så gjorde de varandra sällskap, jag och Carro likaså.
Vi hade det riktigt mysigt där vid bordet i den Halvmåneformade soffan medans vi höjde alkoholhalten i blodet för varje minut.
Lillasystern fick plötsligt feeling och ville dansa, dom drog i våra armar och vi följde med efter nån sekund för lång tvekan.


Alla samlades lite vid sidan av dansgolvet nära ett fönster, vi bytte blickar och skratt med resten av sällskapet som också var uppe och svängde rumporna.
Carro ställde sig framför mig med ryggen emot, hon rörde sig smidigt och sensuellt.
Hon gillade att retas , henne bakade in med rumpan mot mig tills min bula pressades mot hennes skinkor, tog mina händer och satte på sina höfter, rumpan och höfterna slingrade sig fram och tillbaka och upp och ner över min växande bula för att sen nästa sekund vända sig emot mig med retsam blick och dansa nån meter ifrån mig.
Jag tittade hur det gick för Olof, de stod redan och kysstes och smekte varandra, det var bara en tidsfråga innan de skulle lämna oss och gå till hytten.
Carro fortsatte sen uppkåtning av mig ett tag tills jag blev sjukt kissnödig av allt boxande från hennes rumpa på min kissblåsa, jag överröstade musiken och sa att jag måste på toa som låg utanför Discot, hon nickade och jag gick iväg.


Efter att ha trängt mig igenom det fullpackade dansgolvet och tagit mig ut till toan som låg en bit bort från diskot gick jag in på herrarnas, det var 3 toalettbås och en lång pissoar.
Jag tog plats längst in mot väggen och lättade på trycket , känslan var inte långt ifrån en orgasm haha.
När blåsan är halvtömd hör jag dörren öppnas men jag reagerar inte nämnvärt då det är en pissoar och folk springer in och ut hela tiden men det kom aldrig in någon och jag hörde inget bås öppnas.
Jag ser mig över axeln efter en stund , fortfarande kissandes och jag ser Carro stå och observera mig med bus i blicken.
jag vrider lite på mig och visar min kissande snabel och hon skrattar till och ser lite fascinerad ut.
Jag stoppade in den igen, gick mot handfaten där hon stod och sa att om hon vill se min snopp så är det bara att fråga medans jag blinkade med ena ögat.
Min blick var fäst vid hennes via spegeln när jag stod och tvättade händerna, hon tog nått steg närmare mig så hon hamnade snett bakom min rygg med ögonen fästa på mina hela tiden, hennes hand smekte sig ner över magen och greppade min bula.
Jag vände mig direkt och vi kysstes, hon tryckte sig mot mig och jag kunde nästan känna hennes mjuka svullna fitta mot min kuk, hennes små fasta bröst mot mitt.
Efter en stunds slafsigt kyssande backade hon och sa att hon behövde gå på toa också, hon backade ifrån mig och in i närmsta bås.
Jag hörde henne kissa genom springorna upp och nedtill på båset och jag såg hennes klackskor och vader som hade ett par svarta spetsstring fastspända runt sig underifrån.
Kissandet upphörde och hon frågade om jag kunde göra henne en tjänst, jag sa självklart, vad är det?
Hon sa att pappret var slut och om jag kunde ge henne en rulle från toaletten bredvid.
Låset vreds till grönt på hennes dörr och jag öppnade den för att räcka henne rullen, jag öppnar tillräckligt för att min arm ska gå in utan att jag skulle se henne.
hon tar tag i min arm och drar i den och säger kom.


Jag öppnar dörren och hon sitter böjd framåt med armbågarna vilandes på sina knän, klänningen var uppdragen ovanför svanken som buktade inåt och jag kunde se hennes köttiga rumpa pressas mot ringen.
Jag ställer mig framför hennes ansikte vilket var det enda sättet att stå inne i det minimala båset och låste dörren som nästa nuddade min rumpa.
Hon tog rullen ur min hand, rev loss lite papper och torkade sig, mina fingrar lekte med hennes hår medans.
Direkt efter hon slängt pappret mellan sina ben tog hon tag i linningen på mina jeans och drog min kuk mot sig, hon kysste mig ovanpå byxorna, bet rätt hårt i den och tog tag i den bestämt.
Knappen åkte ur öglan ,blixtlåset gled ner , hennes händer på var sida om min höft drog ner mina jeans till låren så att min halvhårda kuk studsade upp mot kalsongerna.
hon kysste mina lår och min kuk utanpå kalsongerna tills jag var stenhård, hon knäppte upp knapparna och slet ut min kuk och pung genom hålet.
Hon drog i min kuk och tittade på hur min förhud rullades upp och ner över ollonet en stund innan hon tittade upp på mig och frågade vad jag ville att hon skulle göra.
Svaret kom direkt, stoppa in den i munnen och sug den som du aldrig gjort förut, visa att du vill ha den!
Hennes röda läppar omslöt mitt ollon med ett skönt tryck, tungan lekte med mitt stora ollon och händerna gled långsamt över mitt skaft.
Hon  lät massa saliv rinna ner från ollonet till pungen, hennes händer smetade hårt kramandes ut det över hela min kuk.
Min hårda kuk pekade rakt upp när hon lät den glida ur hennes mun och släppte den med händerna för att kyssa den med tunga långsamt ner till min spända pung.
hennes tunga lekte med mina bollar och hon sög in dom i munnen en i taget, det gjorde ont och skönt på samma gång.
Hennes kupade hand hade min pung i ett fast grepp, hennes andra tog tag i min högra skinka samtidigt som hon lät min kuk fylla hennes mun igen.
Hennes hand tryckte mig mot henne så jag gled långt ner i halsen på henne, hon klarade hela mig ner till pungen i säkert 10 sekunder och det var så sjukt skön känsla att vara i hennes hals som spände sig runt mig. 
Avsaknaden av kväljningar skvallrade om att hon gjort det här förut och jag kunde se hur hon älskade att suga kuk.
Jag fortsatte att knulla henne långsamt och djupt i halsen med hennes naglar som pressade mig framåt, hon drog ur mig ur halsen , släppte pungen och började runka av mig snabbt och hårt , hennes röda läppar hade mist sin intensitet och färgat hela min kuk rosa.
Hon såg mig i ögonen och viskade med ihoppressade tänder och kåt blick,  jag kunde inte fokusera på det hon sa för jag hade aldrig blivit avrunkad på det sättet förut och jag njöt.
Hon höjde rösten och nu hörde jag, hon frågade om jag ville komma i hennes mun.
Utan att svara tog jag tag i hennes hår och drog hennes mun mot mig, jag knullade henne snabbt och hårt, hennes hand gjorde den andra sällskap på mina skinkor och de pressade mig mot henne i takt med mina stötar.
Jag spänner rumpan och benen för att komma snabbare, nästan direkt känner jag orgasmen byggas upp, hennes inborrade naglar särar på mina skinkor och hon tar ett nytt grepp där naglarna är på insdan av dem istället.
Det svartnar för ögonen när orgasmen sköljer över mig och jag pressar mig långt ner i hennes hals med handen tryckandes emot mig på bakhuvudet.
Hennes hals kramar ur min pulserande kuk varenda droppe sperma , när den slutat pulsera släpper hon snabbt ut den och tar ett långt djupt andetag likt någon som varit under vatten länge och äntligen får luft.
Hon ställer sig upp och vi kysser varandra båda med underkläderna vid fötterna, min hand letar sig in mellan hennes lår och jag smeker hennes dyblöta fitta en stund, hon stönar direkt och smeker sig mot min hand med långsamma rullande rörelser.
jag säger till henne att om vi går till min hytt så ska hon få komma.Vi klär skyndsamt på oss och jag låser upp, först nu blir jag medveten om vart vi är och blir lite nervös över av vad vi ska mötas av när dörren öppnas.
Jag puttar försiktigt upp dörren och kikar ut, jag får direkt ögonkontakt med 2 killar i 30 års åldern varav den ena påpekar hur skönt det lät för mig med ett stort leende.
Jag skrattar generat och svarar att det var så skönt som det lät, jag tog Carro i armen och vi gick sakta förbi dom, vi kände deras kåta blickar följa oss och låsas fast på hennes rumpa tills vi lämnat toaletten.
Hon tog nu täten och sicksackade snabbt mellan alla fulla människor och jag gjorde mitt bästa för att hänga med även fast henne hand drog i min arm.
Vi stannar utanför hissen 2 våningar ner från toaletten och discot, hon struntar i paret som står bredvid oss som väntar på att få gå in. hon trycker upp mig mot väggen så att vi hamnar framför paret, hennes läppar möter mina våldsamt och hennes tunga tränger in mellan dom för att hitta min.
Hennes hand knäpper snabbt upp mina byxor och tar tag i min kuk , den ökar i storlek snabbt men innan den hinner resa sig så plingar hissen och dörrarna öppnas.
Det stod redan två grabbar i den när vi utan att sluta kyssas kliver in och pressar oss förbi dem för att stå i ena hörnet, det andra paret följer efter.
dörrarna stängs bakom oss och jag känner hur alla i hissen är vända mot oss och det hörs inte ett ljud förutom våra kyssar och tunga andetag.
Hon lyfter sitt ben och sätter knävecket mot min höft, min arm smeker hennes rumpa och tar tag i stringen och lyfter den ur henne rumpa och till sidan.
Mina fingrar letar sig snabbt till hennes svullna klitta och hon stönar, mina fingrar roterar över den några sekunder tills de särar på hennes läppar och glider in i henne.
Nu stönar hon högt och kramar om mina fingrar med sin nästan droppande fitta, jag trycker in dom så långt jag kan och har dom stilla medans hon rider dom.
Hissen plingar till och stannar, jag vänder mig om och ser de fyra åskådarna stå med chockade blickar stirrandes på oss.
Vi skyndar oss ut, fan fel våning.. nästan springer ner de tre trapporna till våran våning och vidare till korridoren.


Framme vid dörren trycker jag upp henne mot våran dörr, jag tittar åt sidorna för att se till så vi var ensamma och inga i sällskapet var i närheten innan jag ställde mig på knä framför henne.
Hon tog tag i mitt hår och la sitt lår över min nacke och pressade mig mot sin fitta.
Jag slickade hennes klitta genom de tunna genomskinliga trosorna, jag kände smaken igenom dem och tungan blev våt av trosorna och inte tvärtom.
Jag drog snabbt dom åt sidan och slickade henne med en bred mjuk tunga från mellangården, över hennes våta hål, vidare upp mellan hennes blygläppar och fram till klittan.
Hon drog mig hårt i håret och knullade min tunga som var stilla, jag spände den nu och den gled snabbt från klittan ner till hålet, när den var vid hålet vickade jag den uppåt så den gled in en bit.
hon ökar tempot och verkar vara nära på att komma, mina händer tar tag i hennes höfter och håller henne stilla, hon försöker knulla mig men jag trycker bak mitt huvud och tittar upp på henne.
hon ser ner på mitt kladdiga ansikte med irriterad blick och jag flyttar handen till hennes rumpa så att fyra fingrar är mellan skinkorna , andra handen trycker in 2 fingrar snabbt och hårt.
hennes huvud åker bakåt och slår i dörren, mina fingrar åker djupt in i henne och sen ut med ett tryck på hennes svullna G-punkt samtidigt som mina tunga cirkulerar över hennes hårda klitta.
Det tar inte mer än 2 minuter innan hon börjar knulla min tunga hårt och snabbt  igen hennes fingrar som drar mig hårt till sig i mitt hår och hennes fitta klämmer ihop mina fingrar.   
hon stönar högt och jag hinner tänka att hoppas ingen tittar ut nu.
min fingrar flyger in och ut samtidigt som hon rider mitt ansikte ståendes, hon trycker mig mot henne så min tunga pressas hårt mot hennes klitta som jag känner pulsera när hon står still, mina fingrar kan knappt röra sig i hennes sammanpressade tighta fitta, hon kommer högt och det verkade skönt. när hon slappnar av lite drar jag ut fingrarna och det följer med en liten dusch av hennes safter som samlats.
Hon står tillbakalutad, andfådd och helt avslappnad mot dörren , jag tittar runt snabbt igen för att se så ingen sett medans jag ställde mig framför henne, det var bara vi där.
Jag hade nu blivit rejält hård och kåt igen och tryckte mig mot henne och vi delade smaken av henne i en ömsint kyss samtidigt som jag fiskade upp nyckeln , drog den i låset och öppnade dörren.


Hon backade in och jag efter , våra läppar och tungor sammanflätade.
Lampan var tänd och jag ser hur Olof ligger helt naken och Carros syster i bara trosor mellan hans ben, vi hade kommit in mitt i en avsugning.
vi tittade på varandra och det var tyst och avvaktande nån sekund innan jag sa för att bryta tystnaden , hördes vi så bra med ett skämtsamt tonfall, Systern svarade direkt ja och vände sig och tittade på mig uppifrån och ner med sug i blicken.
Jag sa att om de ville var det bara att fortsätta och inte låtsas om oss, Carro nickade och jag såg hur hon tittade på Olofs kuk som börjat slakna.
Jag drog henne i armen och jag la mig ner på rygg, hon på mig, mina händer drar upp hennes klänning ovanför rumpan , min ena hand knäpper upp hennes bh.
Hon sätter sig upp och gungar långsamt över min kuk medans hon smidigt tar av sig sin bh utan att ta av klänningen.
Jag knäpper upp mina byxor och drar snabbt ner både dom och kalsongerna, hennes trosor är så sjukt våta att de gör hela min kuk våt på några sekunder.
hon gnider sin fitta upp och ner över mitt skaft , hon lutar sig över mig och ger mig en lång mjuk kyss.
mina händer smeker fram hennes bröst ur urringningen så att dom är hoppressade , min tunga leker med hennes styva bröstvårtor och mina händer smeker hennes rumpa.
Jag drar sönder hennes trosa vid höften och drar ner dom till knävecket på ena benet, mitt finger fiskar upp hennes saft och jag börjar smeka hennes rövhål
hon  glider långsamt fram och tillbaka utan att låta mig komma in i henne, mina lår och mage var helt våta av henne.
Mitt långfinger glider in i hennes rumpa fram till första böjen, hon stannar och trycker sin rumpa bakåt mot mitt finger och låter det glida in djupare.
Jag hasar mig bakåt och sitter halvliggandes med ryggen lutat mot hörnan, hon tar tag i min hårda ådriga kuk och tråcklar in den till sitt hål.
Jag glider snabbt in i henne och hon sätter sig på hela direkt och stönar när jag bottnar i hennes varma , tighta , våta fitta.
Jag hör Olof stöna direkt efter, han ligger mellan lillasysterns ben och knullar henne långsamt, hennes ben är upplyfta och pressar ihop sig mot hans revben, hennes ena hand tar tag om hans skinka och den andra mot hans nacke när hon kysser honom.
Carro tittar också på dom samtidigt som hon gnider sin klitta mot mitt renrakade venusberg, mitt finger pressas ner mot undersidan av min kuk och jag njuter.
Olof lyfter upp systern ben och lägger dom på axlarna, börjar åka in i henne hårt och djupt, hon stönar högt och håller hårt om hans nacke.
Carro ökar också tempot och jag ser hur hon tänder på att titta på dom, hon sätter sig på huk och börjar studsa upp och ner , mitt finger åkte ur hennes röv och jag tar det till hennes mun och låter henne smaka, hon suger på mitt finger precis som hon sög min kuk inne på toaletten.
Olof knullar systern stenhårt nu och jag hör på dom att det närmar sig, ljudet av deras rakade kön som hårt slår emot varandra tog över hela rummet.
han knullar henne stenhårt medans hon gnuggar sin klitta i ett högt tempo, deras stön är synkade, dom kommer komma samtidigt och det är sjukt sexigt att iaktta dem när de är i sin bubbla av njutning.
Carro har blicken på dom och knullar nu mig hårt hon med , hon lutar sig bakåt och sätter händerna på sängen, min kuk pressar så hårt upp mot hennes mage att den måste varit nära att bukta utåt.
Systern kommer först och Olof knullar henne medans hon skriker och bryggar när hennes fitta exploderar i en orgasm.
Innan hon kommit klart drar Olof ut sin hårda kuk och kommer över hela hennes bröst och mage,
Jag känner hur Carros fitta kramar min kuk hårdare och det blir mycket våtare, hon tittar mig nu djupt i ögonen , hon ger mig en hård örfil och knullar mig som en galopphäst, jag är på väg att komma , det närmar sig snabbt, precis innan jag kliver över tröskeln kommer hon stenhårt ännu en gång.
Olof ligger bakom systern och håller om henne, båda tittar på Carro som skakandes rör sig sakta över min kuk.
Jag är sprängkåt och tänker komma NU!
jag rullar av henne, ställer henne på knä med händerna mot väggen med mig bakom.
Min hårda kuk dras upp till klittan och hon rycker till, den är för känslig för att röras, jag drar den istället mellan hennes våta hål och röven, långsamt smörjer jag in hennes rövhål med min kuk.
Ollonet glider in i fittan, upp och trycker mot röven tills den är på väg in, ner till fittan igen och sen upp.
efter stunds uppmjukande låter jag ollonet glida in, hon stönar högt och jag känner hur hon kniper åt mig sjukt hårt.
jag kysser henne i nacken och halsen , smeker hennes bröst samtidigt som jag är helt stilla i henne.
Min blick tittar in i systerns ögon och hon gillar att se mig i sin storasyster, hennes rumpa rör sig inbjudande mot Olofs kuk medans hon ser mig smeka Carro.
Carro trycker sin rumpa mot mig och jag glider in halvvägs, hon stönar högt och hennes hand för in fingrar i fittan som gör henne ännu tightare medans hon långsamt glider fram över min kuk.
Jag tittar på systern igen, hon verkar ha gett upp på Olof som inte delade hennes sexdrift och nästan låg och sov.
Hon låg på sidan med ena benet uppe så jag kunde se hennes fingrar smeka hennes våta ,nyknullade , svullna och rosa fitta. hennes blick skiftade mellan mitt skaft som ökade och minskade i sin storasysters rövhål och på njutningen i mitt ansikte.
Min ena hand tog tag i Carros hår , den andra hade ett hårt tag om hennes höftben, jag började knulla henne djupare och snabbare.  Hon stönade och svankade så att vinkeln gav ett skönt tryck på undersidan av min kuk.
Jag knullar henne ännu hårdare , min hand drar hårt i hennes hår och böjer hennes rygg i en båge, min hand smiskar hennes skinka knallröd på 3 smällar.
Hon tar tag i min pung mellan sina ben och kramar åt den hårt, det får mig att komma nästan direkt, jag knullar nu ännu snabbare, det börjar pirra i mina fotsulor, vidare upp genom smalbenen och låren, in i rövhålet och prostatan.
Sekunden innan jag kommer tittar jag på systern som smeker sig snabbt med båda händerna och stirrar på mig, jag trycker mig så långt in i hennes rövhål som jag bara kan när jag tömmer ut vad som känns som en liter i henne och vi behåller ögonkontakten. jag glider sakta in och ur Carro och stönar högt för att hjälpa systern, hon gnuggar frenetiskt tills hon efter nån halvminut kniper ihop låren om handen och kommer tyst.


jag glider ur hennes rövhål och lägger mig på rygg, Carro skyndar sig in på toan för att klämma ut sin mini tarmsköljning.
jag och systern ligger vända mot varandra och fnissar, jag sa tack för hjälpen och skrattade lite tyst, hon tackade tillbaka.
Carro startade duschen och gjorde sig ren, systerns blick svepte över mig, mitt dumma tillfredsställda leende, min snabba andfådda bröstkorg, svettdropparna som rinner ner mellan bröstmusklerna, ner över magen och försvinner ner vid sidan av min hårda nytömda pung.
Carro kommer ut och jag hoppar in i duschen för att skölja av kuken, jag tar lång tid på mig och tänker på sexet jag just haft.
när jag kommer ut har Carro bäddat ner sig och verkade sova, lillasystern blundade men öppnade ena ögat och tittade upp när hon såg mig stå naken nån meter ifrån henne.
jag tar tag i min stora men inte hårda kuk och går fram till hennes huvud, jag drar ollonet över hennes putande läppar i en ring tills hon öppnar munnen och låter mig glida in.
hon kysser den och tar ut den, ser på mig och säger en annan gång kanske på ett retsamt sätt innan hon vänder sig med ryggen emot mig.
Det var lika bra, jag tror inte jag hade orkat mer den kvällen.....

Kommentarer

Populära inlägg