Bakom ryggen

För några veckor sen bjöd en gammal kompis in mig sin födelsedagsfest som var i en lokal i hennes område.
Festen började riktigt skönt med avslappnad stämning och glada människor, jag kände i magen att kvällen skulle bli lyckad.
Värdinnan och jag hade inte riktigt hunnit hälsa ännu, då hon sprang runt och fixade och donade. Jag gick in i det lilla köket och stog i kylen för att välja vad jag skulle dricka, då blir jag plötsligt kramad hårt bakifrån och känner en panna mot min axel.
Jag vänder mig om och möts av en lite lullig värdinna , vi kramades igen hårt och länge , när vi släppte taget känner jag hennes hand glida över min rumpa.
Den kändes avsiktlig men jag var osäker, det har varit flörtigt till och från mellan oss men vi har inte gjort nått mer än en oskyldig puss.  Dessutom hade hon man och barn,  så jag tänkte att hon nog inte menade smekningen.

Kvällen rullar på och berusningen i lokalen blir högre , stämningen lyckligare och folket kåtare.
Det gneds och kysstes på dansgolvet, jag stog och dansade och kysstes med en kompis till värdinnan som vi kan kalla för Tess , hon kunde verkligen röra sig, hennes tighta rumpa dansade över min kuk och mina lår medans jag smekta hennes höfter.

Jag frågade min danspartner om hon ville med ut och röka lite, hon var på.
Hon gick ut i förväg medans jag gick in i köket igen för att ta varsin dricka till oss.  Jag öppnar frysen för att plocka ut två iskalla cider.   Jag hinner precis ställa mig upp när jag känner den hårda kramen bakifrån igen. Jag tr hennes ena hand och vänder mig om.  Hon puttar in mig i köket och läppjar kylskåpsdörren också så att både frysen och den blockerade dörröppningen till köket.
Hon ställde sig mage mot mage när hon tryckte upp mig mot bänkskivan.
Hennes läppar rörde mina när hon sa     ” jag vet inte om jag blir svartsjuk eller kåt av att se dig med Tess” , sen tog hon tag i min halvhårda sprängfyllda kuk och sa ” sköt dig”.
Sen gick hon ut och satte sig i sin pojkvänns knä i en soffa , hon såg mig i ögonen medans hon kysste honom, det gjorde faktiskt mig riktigt kåt.

Jag gick ut till Tess och gav henne sin dricka och tände varsin cigg till oss, vi satt brevid varandra tätt intill och bara mös och pratade om ingenting.
Vi satt kvar en stund efter ciggen och det dröjde inte länge innan värdinnan och hennes man kom ut och frågade om dom kunde få sno två cigg av oss.
Vi alla tände nu en cigg, värdinnan pratade på , men smekte els tiden sin man sakta på insidan av låren och upp mot pungen, han reagerade flera gånger och verkade generös. Det märktes att hon ville testa mig.
Jag började smeka Tess på samma sätt, långsamt upp över insidan av låter , nuddade försiktigt hennes trosor och ner igen, jag kände hur hon gillade det men blev också generad.  Värdinnan satt nu och pratade med sin man , jag tog tag i Tess haka med tummen och pekfingret och vred hennes ansikte sakta mot min, jag gav henne en lång kyss med tunga, vi började kyssas med riktig kemi, hon började smeka mina lår och över bröstet.
Jag kollade upp och såg värdinnans kåta ögon på oss, hennes man tittade också och log. Sen sa han att dom skulle gå in och lämna oss ifred och så försvann dom.
Vi fortsatte kyssas och smekningarna blev mer vågade, jag kände hur hon var våt igenom sin stringtrosa, jag drog den sakta åt sidan medans vi kysstes långsamt. Jag lät mitt långfinger glida genom hennes våta fitta och upp till klittan, hon gnyr och stönar tyst.  Jag smeker henne sakta på hennes svullna klitta med cirkelrörelser, ner mellan de våta läpparna och in i hålet.
Jag bestämmer mig för att retas så som jag älskar att plåga kåta tjejer ;)

Jag slutar tvärt och säger att hon får vänta tills senare och att vi går in och har lite kul.
Hon blev verkligen tjurig och försökte tjata in mig mellan hennes ben men jag log bara och sa att ”jag lovar, vi kommer knulla idag”.

Vi går in och dansar en stund, jag känner att jag måste gå in på toaletten, Tess sätter sig u soffan och börjar prata med nån tjej där. Jag går in på toan och börjar kissa när handtaget åker ner men jag hade låst, sen tre försiktiga knackningar. Jag förstår att nått bra ska hända, jag låser upp med den lediga handen som inre håller i min kissande balle.
Värdinnan smyger in och låser efter sig.

Hon:  Jag tror ingen såg mig, behöver också kissa.
Jag:  hmm din man där ute då?
Hon: han behöver inre veta...

Hon tar båda sina händer bakifrån och smeker mig långsamt ner till ljumskarna, hon tar bort min hand och tar tag i min kuk som fortfarande kissar.  Jag tömmer mig och när det slutat rinna skakar hon den och sen drar hon ner mina byxor så dom ligger på golvet, vänder mig om, fäller ner sitsen , drar ner trosorna och sätter sig och börjar kissa.
Hon tar tag i min kuk och drar mig till sig , hon för den till sin min och stoppar in hela min slaka kuk så den ger henne en kväljning, hon suger sen sakta och jag växer och växer mig stor och stenhård i hennes mun.
Hon runkar mig sakta medans hon låter mig glida så långt in det går, hennes saliv som rinner över hela skaftet smörjer hon in mig med.
Hon slutar och skräller sig upp och kysser mig slafsigt och jag känner smaken av min kuk på hennes tunga, hon kysser och runkar av mig en kort stund innan vi byter plats.
Jag sätter mig ner över toaletten och hon sätter sig på mig.
Jag glider långsamt hela vägen in och hon stönar tyst, hela hennes kropp spände sig medans jag gled in djupt.
Hon red mig långsamt, smekte mitt hår medans hon kysste mig , hennes våta svullna klitta gned sig mot mitt rakade kön.
Hon ökar takten och kommer snabbt och hårt, jag känner hur det rinner ner på pungen från henne.
Hon gnider sig långsamt igen, det pirrar i hela mig från röven upp till ollonet, hon var så sjukt tight och våt, jag känner att jag är påväg att komma.
Hon märker hur min kuk blir hård som granit och min andning tyngre, hon rider mig snabbare och hårdare, hon ger mig en örfil och drar mig i håret så mitt huvud dras bakåt.
Jag är riktigt nära, jag känner sperman byggas upp, ollonet blir känsligare.
Hela min kropp spänner sig och jag exploderar djupt inne i henne, det pirrar i tårna ochorgasmen var sjukt stark och varade länge, jag glömmer bort tid och rum och stönar högt om och om igen i takt med att min kuk pulserar ut min varma sperma i värdinnan.
Hon fortsätter att rida mig hårt och snabbt, min kuk är så känslig att jag bara vill skrika ut i extas, jag känner hur hennes fitta kramar om min kuk och hån kommer igen, denna gången sprutar det ur henne.

Hon sitter stilla kvar på min kuk som tappar hårdhet, varje lite rörelse får mig att stöna i välbehag.
Hon kysser mig en stund medans av en blandning av våra satser rinner ner längs min pung och ner i vårat gula kiss.
Hon ställer sig upp, torkar rent och säger bara ” tack, har alltid velat göra det hära”. Jag svarade tack själv och defenitivt detsamma.
Utan nått mer ord låser hon försiktigt upp, kikar ut om någon såg och sen försvann hon ut igen.
Jag tvättade rent min kuk i handfatet , sjukt nöjd , chockad och tillfredsställd.
Jag går ut och ser värdinnan dansa långsamt och sexigt med sin man, hon ser mig i ögonen och blinkar ;)
Jag går fram till Tess och bjuder upp till dans igen ......

Fortsättning följer.....

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg