Rhodos

Vi var 3 kompisar som hade landat på Rhodos dagen innan.
Luftmadrasserna var uppradade på den steniga stranden ett par meter ovanför vart vågorna kunde nå och vi njöt i solen insmorda och lyckliga.
En bit längre bort låg ett tjejgäng på 4 tjejer i våran ålder och jag sneglade konstant dit.
Jag och en av tjejerna bytte blickar och leenden under hela vistelsen och jag kände hur hon inspekterade mig varje gång jag gick ner och upp ur havet och jag likaså.
Hennes hår var mörkt och långt, vältränad kropp och en riktigt sexig rund rumpa som framhävdes av den rosa bikiniunderdelen.
Det blev ingen mer kontakt än vårat utbyte av kåta blickar på stranden men min fantasi hade gått igång på henne.
Vi packade ihop våra saker för att ta oss tillbaka till hotellet och ta oss nånting att äta och dricka ett par bira.

Vi tryckte i oss varsin flottig pizza på hotellets restaurang medans vi pratade om kvällen, då vi landade sent dagen innan så var det denna kväll semestern skulle invigas på bargatan med billiga shots och vattnig öl.
Förväntningarna var höga och humöret på topp när vi trängdes framför spegeln och fixade till oss.
När vi kände oss redo gled vi ut på gatan i kvällens mysiga atmosfär som nästan uteslutande bara infinner sig utomlands så försökte vi hitta till våran heliga graal bargatan.
Vi alla hade tyvär lokalsinne som 3 hundvalpar så det blev mest massa snurr på olika bakgator utan en aning om vart vi befann oss.
Tillslut hittar vi ut på en gata modell större och frågar runt men ingen verkar riktigt veta vart vårat mål var någonstans.
Vi fortsätter irra runt i den obekanta staden och jag ser på avstånd ett tjejgäng som ser uppklädda ut och lika vilsna som vi kände oss, jag närmar mig dom för att se efter om dom möjligtvis har samma mål som oss.
När jag börjar närma mig dom så uppmärksammar dom att jag kommer och det viskas lite bland dem innan alla vänder sig mot mig, det var tjejerna från stranden.
Jag ser snabbt hon som varit fast i mina tankar och vi båda ler brett, jag frågar på engelska om dom också letar efter bargatan och det gjorde dom. Den mörkhåriga tjejen med dom fina blåa ögonen bjuder glatt med oss och vi alla irrar vidare.

Efter en stunds promenerande och konversationer på engelska så frågar hon mig vart vi kommer ifrån, jag svarar Sverige och hon börjar skratta och säger att det är dom också, dom hade kommit hit en dag innan oss.
Hon berättade att dom hade känt igen mig från stranden och jag sa att jag mindes henne med.

När vi äntligen nådde bargatan blev det första bästa bar med billig alkohol, vi hade riktigt trevligt och alla klickade bra. 
Men jag kunde inte sluta tänka på henne, vad jag ville göra med henne, vad jag ville att hon skulle göra med mig.
Medans jag hade fastnat med blicken på henne och drömt mig bort så känner jag hennes hand nudda mitt lår, subtilt men menande. Det kändes som hon läst mina tankar och jag kände direkt att vi skulle dela säng inatt.
Kvällen blev senare, våra humor gladare och omdömena sämre. 
När vi alla var rätt fulla föreslog hon att vi skulle gå till en intilliggande klubb, hon ville dansa med mig och det gick inte att tacka nej till.

Vi hann knappt kliva innanför dörren till klubben med hög latinomusik innan hon drog med mig upp på dansgolvet och började gnida sig mot mig.
Mina händer gled ner över revbenen, till hennes höfter och ner över låren medans hon gned sin runda rumpa mot min kuk.
Jag drog henne närmare mig och la händerna på magen strax ovanför byxlinningen och lät dom glida ner över ljumskarna och insidorna av hennes lår, hon svankade medans hennes röv masserade min kuk i takt till musiken.
Hennes bakhuvud låg på min axel och jag viskade i hennes öra att jag velat ha henne sen jag först föste blicken på henne vid stranden innan jag bet henne lätt i örsnibben.
Hon vände sig om och la armarna runt min nacke och kysste mig, hon tryckte mig bakåt några steg tills jag hamnade sittandes i en soffa med henne gränslandes i mitt knä.
Hon gned sig mot min nu stenhårda kuk medans vi kysstes och smekte varandra obrytt om alla som såg oss.
Efter ett tag blev kåtheten var kraftig och jag föreslog ifall vi skulle gå iväg en stund för att vars lite mer ensamma och hon hade absolut samma tanke.

Vi smög iväg ut från klubben och gick hand i hand ut från bargatan, i slutet av gatan några meter längre bort låg stranden. Vi gick ner för den hyfsat långa trappan och jag stannade halvvägs och tryckte upp henne mot väggen och min tunga i hennes mun.
Vi knäppte samtidigt fumligt upp varandras byxor, hennes hand började runka min bultande kuk och mina fingrar smekte hennes plaskvåta fitta, men folk var fortfarande för nära.
Vi snubblade ner för trappan smekandes och kyssandes tills vi kom till stranden, det var riktigt mörkt där och inte upplyst. Vi gick ner 2 solstolsrader och jag satte mig ner på en av dom.
Hon drog ner mina byxor till knäna medans hon kysste mig, hon slet upp skjortan så att knapparna flög iväg.
Hennes läppar och tunga smekte mig långsamt från halsen ner över bröstet, hon nafsade lite på mina bröstvårtor medans hennes hand åkte upp och ner över kuken.
Hon kysste mig länge över magen och jag verkligen njöt av hennes beröring, hon tog tag om min pung och slöt sina läppar runt mitt stora ollon medans hon såg mig i ögonen.
Min hårda kuk åkte långt ner i hennes hals medans hon runkade av mig , salivet som rann överallt på min kuk och hennes händer glänste i månskenet.
Hon ställde sig upp och slet av sig byxorna ,  ställde sig bredbent över mitt huvud och böjde sig framåt så att hennes fitta hamnade ovanför min mun.
Hon fortsatte suga min kuk men nu snabbare och hårdare.
Mina händer särade på hennes skinkor och min tunga cirkulerade över hennes svullna klitta, ner mellan hennes droppande våta läppar och in i henne.
Vi båda stönar högljut och njuter till fullo.
Hon ställer sig upp och börjar rida min tunga, hon gnider sig över mitt ansikte så att tungan åker från klittan ner till hennes våta rövhål och upp igen, hon stönar högt och rider mitt ansikte som besatt tills hon kommer kraftigt över hela mitt ansikte.

Hon går runt solstolen långsamt och sexigt och jag stirrar på hur hennes skinkor rör sig, hon hoppar upp på solstolen och sätter sig på huk över min kuk och börjar rida. Hennes händer håller fast mina över huvudet medans hon kysser mig och vi byter våra vätskor  på två ställen samtidigt.
Hon knullar mig stenhårt , snabbare och snabbare.
Jag får en hård örfil, jag är påväg att komma, hon med. Hon rider snabbare, vi stönar högre och högre, hon sätter sig upp och tar ena handen runt min hals.
Våra blickar är fästa i varandras men vi ser ingenting, vi bara känner orgasmerna skölja över våra kroppar samtidigt och jag känner hur puls efter puls med varm sperma sprutar in i henne och fyller hennes tighta hål tills det rinner ner över hela mig.

Hon sjunker ihop på mig, kyssarna är nu ömsinta och smekningarna lugna.
Vi återkommer tilll verkligheten igen, bort från platsen där det bara var våra kroppar sammanflätade i total njutning. Jag hör återigen musiken från bakgatan och tittar upp mot muren vid trappan som nu var fylld med ett 15 tal glada åskådare som fick en gratisshow.
Generat klädde vi stressat på oss och begav oss upp för trappan för att ta oss förbi alla som precis sett oss komma.
Vi blev glatt påhejade av folk från en handfull länder och highfives delades ut till oss, en tjej smekte oss båda på rumpan när vi gick förbi henne.

Vi återansluter vid våra vänner som undrat vart vi tog vägen men det dröjde inte länge innan dom förstog bara av att se våra nöjda ansikten.

Kommentarer

Populära inlägg