Sexdebut

Min debut skedde tidigt, jag och min jämnåriga flickvän var 12 år och det var sommarlov.
Vi båda var tidiga in i puberteten och med hormoner i överflöd och en stark attraktion för varandra blev vi snabbt nyfikna på sex.
Kyssar med tunga var något vi gjort länge så vi började prata om ”nästa steg” , vi kom överens en dag inne i hennes flickrum att vi skulle visa varandra våra kön som aldrig någonsin sett skymten av en rakhyvel.
Jag var först ut och var jättenervös men endå taggad för jag visste att jag skulle få se min första fitta någonsin i verkligheten.
Jag drog sakta ner mina mjukisbyxor och mina tom & Jerry kalsonger i silke väldigt blygt och höll för mitt paket med båda händerna.
Hon satt upp brevid mig och påpekade snabbt att hon inte såg någonting för mina händer och bad mig ta bort dem.
Motvilligt lät jag henne titta i 0,5 sekunder innan jag snabbt skylde mig igen, hon skrattade och sa att hon måste få se den på riktigt.
Jag tänkte på vad som komma skall bara jag kunde samla mod nog och låta henne titta lite.
Händerna hamnade bakom mitt huvud och jag fäste blicken och studerade hennes ansikte för att se vilken reaktion hon gav ifrån sig.
Hon tittade storögt på min kuk i några sekunder som kändes som timmar innan hon tog tag i den och min pung samtidigt.
Jag blev stenhård direkt, den hade ju aldrig blivit rörd förut av någon annan än mig själv.
Snabbt drog jag upp allting igen och kände hur hennes hand släppte taget och jag blev knallröd i ansiktet.
Hon kände sig nöjd och jag påpekade snabbt att det var hennes tur att fläka ut sig.
Vi bytte platser och jag kände mig riktigt pirrigt förväntansfull, hon drog snabbt och till min förvåning självsäkert ner sina byxor och trosor och jag möttes av en stor buske, jag såg inte direkt någonting men jag vart som hypnotiserad. Ingenting existerade förutom jag och hennes vildvuxna fitta, jag rörde den försiktigt med min hand och kuken blev till ett spjut igen.
Hon särade på benen lite och jag utforskade glatt henne, mina fingrar särade på hennes blygläppar.
Jag minns att jag tyckte det såg ut som en blomma, världens vackraste ros.
När hon kände att det räckte med pillande drog hon upp kläderna igen, vi båda hade blivit rejält kåta nu och vi började kyssas igen, men nu hade vi båda blivit modigare och det smektes vilt.
Jag var påväg att komma bara av att hon klämde på den, ingen av oss hade en aning om vad vi pysslade med eller hur vi skulle göra det skönt för den andre så det fick gå på känsla.

Våran lek avbröts abrupt av tunga steg i trappan som närmade sig hennes rum, vi satte oss upp och klistrade på oss våra oskyldigaste leenden och precis innan dörren slets upp av hennes mamma tog jag hennes kudde för att dölja mitt stånd.
Hennes mamma sa att hon köpt med sig pizza och frågade om jag ville äta med dom, jag avböjde artigt och sa att jag måste hem och göra nånting.
Sanningen var att jag skulle hem och maratonrunka resten av dagen/kvällen.
Hon ringde mig lite senare och vi båda var exalterade över vad som skett och vi bestämde träff hos mig dagen efter då min mamma skulle iväg och inte komma hem förens sent på kvällen.
Jag kunde inte släppa tanken på hennes fitta och jag tänkte att nu måste oskulden försvinna illa kvickt och hon kände nog detsamma.
När jag vaknade kändes det som julaftonsmorgon och förväntningarna var på topp, jag ringde min kompis som bodde några portar bort och bad om en kondom för han hade tidigare skrutit om den.
Jag blev förhörd i telefonen och han vart nästan lika taggad som jag när jag berättade mina planer.
Mamma åkte hemifrån och dörren han knappt stängas innan jag sprang över till kompisen och hämtade gummit.
Jag lovade att berätta varenda detalj för honom ifall det skulle bli av och han räckte över kondomen, den hette blackjack och den vilade i min knutna hand hela vägen hem för att inte riskera att bli tappad.
När jag kom hem la jag den på mitt skrivbord och betraktade den som om det vore världens största diamant.
Jag ringde min tjej och sa att kusten var klar och att det bara var att komma förbi när hon ville.
Den väntan kändes som en evighet och jag satt på nedre delen av min våningssäng jag delade med min syster och stirrade på förpackningen tills det plingade på dörren, ÄNTLIGEN!
Nervöst öppnade jag dörren och möttes av ett vackert spänt leende som förmodligen hade samma planer och förväntningar som jag.
Hon hade på sig en stor fluffig kjol och hon var det vackraste jag sett i mitt liv.
Vi gick in i mitt rum och klättrade upp till överdelen av våningssängen som var min, det fanns ingen tid att förlora.
Vi la oss brevid varandra och började kyssas och fumligt smeka varandra, mina händer skiftade från hennes bröst och fitta var 3e sekund och hon låg där stilla och nervös.
Jag slängde ur mig ”vill du ha sex?”
Hon svarade att vi kunde prova med ett stort leende och jag kom nästan av lycka redan där och då.
Jag satte mig upp  och hon la sig på rygg och tog av sig trosorna, mina byxor flög ner på golvet och min kuk blev stenhård och bultande på 0,5 sekunder.
Fan jag kom på att kondomen jag förberett låt kvar i byxfickan på golvet, snabbt klättrade jag ner och upp igen.
Jag krånglade på mig kondomen och betraktade den en liten stund innan jag mötte hennes blick som skiftade mellan min kuk och mina ögon.
Jag la mig i position mellan hennes ben och frågade hur jag skulle göra, jag fick svaret att hon inte visste riktigt heller.
Hon tog tag i min kuk och förde den mot sin fitta, trycket av kondomen och hennes beröring gjorde så jag var nära på att komma direkt.
Hon var nervös och spänd vilket resulterade i att hon tryckte in den i sitt  tighta torra orörda hål, sakta pressade jag in mig och det gjorde ont för oss båda.
Hon sa aj och jag frågade om det gick bra? Hon svarade att nu var vi inte oskulder längre med ett leende från öra till öra och jag instämde.
Jag juckade försiktigt och långsamt och frågade efter varje juck om det gick bra och hon svarade ja varje gång.
Efter ca 10 juck kom jag stenhårt och högljut i henne innan jag rullade av.
Jag kände bara WOW...
Efter en liten stunds gosande tog hon  av kondomen från min fortfarande stenhårda kuk som inte skulle slappna av på en kvart och vi klädde på oss igen och låg och pratade upprymt och barnsligt om vad som precis skett och vi kom överens om att detta måste bara hända igen!
Vi klättrade ner från sängen och gjorde toast och tittade på fresh prince of bel air och hennes mamma ringde hem henne i samma stund sista tuggan på mackan vart svald.
Vi kysstes i dörren ett bra tag innan vi skildes åt, resten av dagen spenderade jag med att runka och tänka tillbaka på min debut som var det absolut bästa som hänt i mitt liv.

Det dröjde någon vecka innan vi försökte oss på det igen och denna gång var bättre , hon var plaskvåt och avslappnad och jag såg till att runka innan så att jag inte skulle komma efter 4 sekunder igen men det gjorde ingen skillnad.
Varje gång vi sågs efter det knullade vi som två höga kaniner och jag kunde inte haft min debut med någon bättre än med henne, min första riktiga kärlek :)

Kommentarer

Populära inlägg