Flygresan

Vi hade spenderat en weekend i Amsterdam som var riktigt grym innehållandes massor av sex, god mat och allt som hör till staden.
Vi anlände till flygplatsen 3 timmar tidigt för att inte stöta på någonting oförutsett som skulle kunna göra att vi missade planet.
Efter incheckning tänkte vi strosa runt lite för att fördriva tiden men då klockan var mycket fanns det i princip bara en bar öppen där vi slog oss ner för att bli lite onyktra och njuta av varandras sällskap.
Glas efter glas med alkoholhaltiga drycker förtärdes och samtalen gled snabbt in på sexet vi haft, tex när jag tog henne bakifrån med hennes nakna bröst tryckta mot hotellrummets fönster som blickade ut mot ett befolkat torg där förhoppningsvis någon fick en trevlig syn.
Vi fick båda blodfyllda svullna kön som ville stimuleras, smekningarna på låren gick allt högre upp och kyssarna blev längre.
Ett beslut fattades om att uppsöka närmaste toalett för att utbyta lite vätskor, hand i hand började vi irra runt i vårt sökande efter nånstans att knulla men vi verkade inte kunna hitta någonting.
Då hör vi att dom ropar ut att vårat plan ska boardas och vi har ingen aning om hur vi ska hitta dit och kåtheten övergår i panik.
Stressade springer vi runt och frågar allt och alla efter vägen till vår gate och tillslut kom vi fram.
Platserna på flyget var helt ok för att vara ett billigt plan, benutrymmet var bra och stolarna tillräckligt stora för att kunna sitta bekvämt.
Vi hamnade för oss själva i en stolsrad med 3 stolar och tjejen högg snabbt fönsterplatsen.
Planet lyfte och vi kunde äntligen slappna av igen, varsin miniflaska med sprit förtärdes och myskonversationen återuppstod, precis som mitt stånd.
Min flickvän lät fingertopparna långsamt glida från mitt knä , upp över insidan av låret för att sedan glida in genom shortsen och långsamt massera min stenhårda kuk.
Jag la snabbt jackan över skrevet och tittade diskret runt för att försäkra mig om att ingen såg och de flesta verkade sova.
Jag kysste henne långsamt medans hon smekte mig från pungen , över skaftet och upp över ollonet.
Jag fick gåshud över hela kroppen av välbehag och hon tog ett hårt tag om min pung så det gjorde ont och beordrade mig viskandes att gå in på toaletten för att invänta henne.
Det var en nervös promenad mellan stolsraderna som kändes lång men ingen var inne på toaletten och planet var hur lungt som helst.
Jag klev in och stängde dörren utan att låsa och satte mig på toalettstolen , själva toaletten var riktigt liten så jag visste inte riktigt hur detta skulle gå till men det behövde jag inte tänka på länge för snart öppnades dörren upp försiktigt och hon klev in och låste efter sig direkt.
Hon nästan hoppade upp i mitt knä och började kyssa mig, min kuk blev stenhård direkt och hon började sakta gnida sin fitta mot mina shorts, och hennes stön kvävdes av de stängda läpparna.
Hon ställde sig upp, vände mig ryggen så hennes kjolprydda rumpa var i höjd med mitt ansikte och böjde sig framåt så huvudet nästan nuddade golvet och tog tag i sina vader.
Jag la upp hennes kjol så den låg ovanför skinkorna och slet hennes string åt sidan, jag la en hand på varje skinka och särade,min vänstra tumme höll i stringen.
Första slicket gick långsamt från hennes blodfyllda klitoris, upp mellan läpparna så dom särades för att sedan snurra något varv i hennes riktigt våta , sexigt smakande hål och upp över rövhålet.
Hon stönade högt och det eggade mig, jag slickade på samma sätt några gånger och hon tryckte sin fitta mot mitt ansikte så hennes safter hamnade överallt, hennes andning blev tung och snabb.
Min ena tumme smekte hennes rövhål medans jag nu fokuserade på hennes hårda klitoris med min tunga.
Hon tryckte försiktigt sitt rövhål mot min tumme och lät den glida in, den fick vara still dör en liten stund och jag kände nu hur hennes fittsafter rinner ner mot klittan och tungan, jag märker att hon är nära nu.
Jag slickar snabbare och tummen åker in och ut och hon stönar men kommer på sig och gör allt hon kan för att inte det ska låta ut men jag brydde mig helt ärligt inte.
Jag känner hur hennes klitta blir större och hennes rövhål kramar om min tumme, hon kommer nu.
Jag slutar tvärt , vi ska komma tillsammans viskar jag.
Hon sätter sig på min kuk med ryggen emot mig och min stenhårda kuk glider lätt in, hon studsar sakta upp och ner några gånger och jag känner hur det rinner ner över min pung.
Hon reser sig upp och låter mig glida in i hennes rövhål, sjukt vad tight det känns och vi båda stönar ikapp när jag glider in förbi hennes kramande muskel.
Hon studsar snabbt och hårt på min kuk med två fingrar i hålet och andra handen smeker klittan, jag känner hur hennes rövhål kramar om min kuk och jag är påväg att komma.
Hon rider snabbare och snabbare och jag kan inte hålla mig mer, min kuk pulserar ut all sperma och jag känner hur det aldrig slutar komma medans hon rider allt snabbare för att tillslut komma stenhårt och jag känner hur min pung och röv blir dyngsura.
Nu vart vi lite stressade igen och hon reste sig upp för att byta platts med mig för att tömma sig, jag smet snabbt ut och ingen var där som tur är.
Efter en stund kom hon ut igen med röda kinder och ett leende som avslöjade allt, vi satt och mös hopslingrade resten av resan.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg