Tjejkompis

Min flickväns kompis som jag inte hade träffat förut hörde av sig för att fråga om hon kunde sova hos oss bara en natt då hon hade ärenden i våran stad och det gick självklart bra.
Dagen efter åkte vi in till centralen för att möta upp henne vid hennes tåg och vi tajmade det perfekt för precis när vi hittat rätt spår så rullar hennes tåg in.
Min flickvän hade berättat lite om sin kompis och jag hade sett lite bilder från när dom var yngre men när dörrarna öppnades tappade jag hakan och hade lite svårt att inte stå och stirra mig blind på hennes kompis som hade långt brunt hår, tighta jeans som klädde hennes runda vältränade rumpa, runda fina bröst och ett riktigt vackert ansikte.
Vi presenterade oss och kramades och jag kände av blickar från henne och en ovanligt sensuell kram för att vara första gången man sågs men jag tänkte att det bara var i mitt huvud pga att jag tände till rejält på henne.

Vi tog en taxi hem för att lasta av hennes väska och göra oss iordning för att gå ut och äta lite mat och dricka någonting gott.
Väl hemma hoppade tjejen in i en dusch och hennes kompis och jag blev sittandes i soffan medans och skrattade och pratade.
När tjejen var klar var det dags för min tur.
Jag stog och tvålade in min kropp och fantiserade mig iväg om hennes kompis och intvålningen övergick snabbt till smekningar av min kuk som snabbt växte.
Medans jag står och smeker mig öppnas dörren och in kliver hennes kompis i bara underkläder och ställer sig och börjar sminka sig, jag är inte blyg av mig men jag hoppade endå till då jag förväntade mig att se min tjej.
Hon sa ”hoppas jag inte stör” med ett leende och ögon som tittade på min nakna kropp genom duschkabinens grumliga rutor.
Jag sa att det inte var någon fara då jag kände mig ”klar” med duschandet.
När jag stängde av vattnet och skulle öppna kabinen för att ta en handduk lite snyggt utan att blotta mig totalt så öppnades dörren innan jag han och hon sträcker in en handduk.
Våra blickar möts för att samtidigt vandra ner över varandras kroppar, hennes blick fastnade på mitt bröst, vidare ner över magen för att stanna några sekunder på min svullna men inte hårda kuk.
Min blick var klistrad vid hennes bröst som var riktigt inbjudande.
Jag kom på mig själv och tog handduken rodnandes och gick ut, nu fanns det ingen tvekan om att hon var lika sugen som jag.

Vi gjorde oss klara och ringde en taxi för att ta oss in till stan och förhoppningsvis en grym kväll.
Maten var riktigt bra och det blev ett par glas för oss alla medans vi satt där och blev gladare för varje sekund, men jag kunde verkligen inte få henne ur huvudet, jag ville se henne komma.
När vi var klara hade klockan hunnit bli rätt mycket så vi var alla överens om att åka hemåt för att ta det lite lungt då vi alla var trötta.

Väl hemma igen satt vi alla uppe och pratade ett bra tag om allt och ingenting och njöt av stunden, men jag kunde fortfarande inte få henne ur huvudet, våra ögon möttes hela tiden och vi utböt blickar och småflörtade med varandra.
Kvällen började att rundas av och vi kramades godnatt för att sen gå in till vårat rum och stänga till dörren.
Vi båda la oss nakna i sängen och började direkt att fyllekyssas sådär härligt slafsigt och ohämmat.
Hennes kyssar fortsatte ner över mitt bröst, förbi naveln och ner mot min hårda kuk.
Hon sög min kuk som en besatt och jag ville bara stöna så väggarna skakade men jag fick hålla band på det då hennes vän var i rummet brevid.
När jag låg där på rygg med särade ben och min tjej mellan dom med hela min hårda kuk i munnen ser jag att dörren öppnas långsamt, jag ser hennes vän titta fram försiktigt med en kåt blick som iaktar oss och vi får ögonkontakt, jag blinkar åt henne för att visa att det var lungt. Min tjej märker ingenting då hon hade sin rygg emot dörren.
Hon iaktar vad sin kompis gör med min kuk för att sedan se mig i ögonen och iakta min njutning.
Ögonkontakten fortsätter och hennes hand letar sig snabbt ner till fittan och jag ser hur hon smeker sig själv medans hon tittar på oss och det gör mig bara kåtare.
Efter en stund är jag riktigt nära på att komma och jag börjar stöna högre i takt med att min tjej runkar och suger snabbare, hennes kompis och jag tittar varandra i ögonen medans jag tömmer mig totalt i min flickväns mun.
Jag ser hur skuggan av hennes kompis försvinner iväg igen när min flickvän tvättar min kuk med sin tunga.
Jag hade precis kommit men jag kände mig inte klar, jag ville ha mera!

Kommentarer

 1. Ojojoj de skulle jag också vilja uppleva de du upplevde ler.
  Ja är spännd på hur de kommer att sluta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en härlig kväll med härliga tjejer !

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg