Tjejkompis Del 2

När hon sugit färdigt så la hon sig brevid mig och vi började kyssas intensivt, hon var riktigt kåt och ville inte nånting annat än att känna min kuk i sig.
Jag började smeka hennes svullna klitta medans vi kysstes och mitt finger särade sakta på hennes blygläppar och in i hennes tighta våta hål.
Jag stoppade in lång och ringfinger i henne och dom gled lätt in och ut medans min tumme smekte hennes klitoris och det tog inte lång tid innan hennes fitta klämde ihop mina fingrar och hon stönade högt av sin orgasm.
Hon fick nu ställa sig på knä med ansiktet ner i lakanen och min stenhårda kuk var snabbt i henne.
Jag tog tag i hennes hår och spände åt, jag började knulla henne riktigt hårt så att ljudet av hennes skinkor mot mig ekade i lägenheten tillsammans med våra högljudda stön.
Min andra hand särade på hennes skinkor och lät tummen glida in i hennes röv vilket gjorde hennes fitta riktigt tight och härlig.
Jag lutade mig framåt och kysste henne i nacken och sidan av halsen och hon smekte sig själv och min pung med händer våta av hennes fittsaft och jag känner och hör hur hon kommer stenhårt en till gång.
Vi la oss och skedade ett tag innan jag hörde henne andas tungt, hon hade somnat..

Jag tog på mig ett par kalsonger och gick upp för att tvätta av mig lite men först skulle jag gå till köket för att ta nånting att dricka.
Jag går in i köket , öppnar kylen och tar fram en burk cola. Plötsligt känner jag en hand på min rumpa och hoppar till då jag inte märkt att någon kommit in i köket.
Jag vänder mig snabbt om och ser hennes kompis helt naken framför mig.
Hon börjar direkt att kyssa mig och hennes hand åker snabbt innanför mina kalsonger och hon smeker mig hård, min kuk var fortfarande kladdig från när min flickvän kom över den men det verkade inte besvära hennes kompis.
Hon puttade mig bakåt så jag satte mig på en stol och sjönk ner på knä mellan mina ben och slet ner mina kalsonger.

Hon tittade mig i ögonen medans hon förde in min hårda ådriga kuk mellan sina fylliga läppar och jag blev knäsvag av upphetsning, tur att jag redan satt ner.
Hon var riktigt duktig på att suga kuk, hon kunde ta hela min kuk ner i halsen och slickade mig på bollarna när den var i hennes trånga hals.
Jag stönade högt och njöt till fullo.
När hon kände sig klar med kuksugandet satte hon sig i mitt knä och började kyssa mig igen.
Mina händer smekte hennes bröst och nöp lite försiktigt i hennes bröstvårta, min andra hand pullade henne bakifrån och hon var riktigt våt.
Hon förde in min kuk och redan den sakta och lät bara ollonet åka in tills hon plötsligt satte sig ner och lät allting åka in till botten, vi stönade i kör.
Hon tog sin hand runt min hals och klämde åt, andra handen drog i mitt hår så huvudet åkte bakåt.
Hennes våta svullna klitta åkte fram och tillbaka över mitt rakade kön och jag var påväg att komma i henne.
Hon sa att hon ville smaka min sperma och ställde sig på knä framför mig igen och jag ställde mig upp på darriga ben med en kuk som stog rakt upp.
Hon spottade på den och började suga och runka mig snabbt och underbart, hennes andra hand smekte mitt röv hål precis som jag gillar och orgasmen var påväg nästan direkt.
Min andning blev tyngre och jag stönade mer intensivt, precis innan jag kom tog hon ut kuken och började runka av den fort med hennes mun gapandes några cm ifrån den.
Hennes finger åkte in i min röv precis när jag började spruta och det förhöjde min orgasm rejält!
Första sprutet kom rakt i hennes mun, de andra spruten kom över hela hennes ansikte och det verkade aldrig som att jag skulle bli tom på sperma.
Hon sög klupskt i sig det lilla som fanns kvar och torkade av sitt ansikte med handen och slickade av det.
Vi delade en sista kyss och utan att nån av oss sa ett ord skiljdes vi till varsit rum igen.
Den kvällen drömde jag riktigt snuskiga drömar om hennes kompis och jag hoppas verkligen vi ses igen , vore synd att missa hennes fitta.


Kommentarer

 1. Kul att läsa. Satt ord på fantasin den här gången med tjejkompisen eller hände allt såsom du beskrev det hela(Reagerade på "Första sprutet kom rakt i hennes mun, de andra spruten kom över hela hennes ansikte och det verkade aldrig som att jag skulle bli tom på sperma." när du hade kommit något sånär tätt inpå tidigare? ;) ) God fortsättning

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en upplevelse som är kvar som minne :)
   Komma ofta och mycket är någonting jag alltid varit bra på

   Radera
 2. De låter som en helt underbar upplevelse tillsammans med din tjejs snygga kåta kompis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt klart! Kommer tänka tillbaka ofta och länge

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg