Första gången

Min partner hade aldrig provat analt förut och var inte speciellt nyfiken på att prova heller , men hon insåg efter första gången vad hon missat.

Vi var hemma i sängen framför Netflix och mös i underkläderna, jag låg bakom henne och skedade och bara njöt av situationen.
Min partner börjar att sakta gnida sin spetstrosprydda rumpa mot mina boxers för att retas och det funkade helt klart ( har nog aldrig misslyckats).
Jag följer hennes rörelser med mina höfter och känner hur jag växer ur mina boxers och mitt svullna ollon tränger ut ur sitt fängelse och upp på magen.
Min partner blir eggad av det och rör rumpan upp och ner och runkar av mig med sina skinkor då min  kuk hamnar mellan hennes skinkor.
Jag älskar känslan av spets på undersidan av ollonet och skaftet.
Jag flyttar hennes hår åt sidan så jag kommer åt att kyssa hennes nacke sakta och låter mina tunga andetag värma hennes hals samtidigt som jag låter min hand glida innanför hennes bh och försiktigt massera hennes bröst.
Jag drar försiktigt i hennes hår för att få henne att vända huvudet över axeln så jag kan kyssa henne med tunga och  nafsa henne på underläppen.

Jag vänder henne nu på rygg och lägger mig mellan hennes ben och fortsätter att kyssa henne långsamt och smeka hennes bröst, jag kysser henne sakta från halsen ner till hennes bröst som jag dragit fram så hennes bh ligger under dom och trycker upp dem.
Jag leker med min tunga på hennes bröstvårta som styvnar i min mun samtidigt som jag smeker insidan av hennes lår och utanpå hennes spetstrosor som blivit väldigt fuktiga.
Jag ställer mig på knä mellan hennes ben och kysser från bröstet ner från bröstet över magen och hennes ljumskar, jag leker en liten stund med tungan utanpå trosorna och slickar sakta mellan läpparna tills hon plötsligt tar tag i mitt hår och drar upp mig till sitt ansikte och ger mig en lång sensuell kyss.

Hon släpper sedan min nu stenhårda kuk fri och masserar den med båda händerna, hon smeker mig sakta från början av rumpan och tar ett stadigt tag om min pung samtidigt som hon börjar runka av mig snabbare.
Hon drar sin genomblöta trosa åt sidan och smeker sig själv med min kuk, för den in mellan sina våra läppar vid hålet och rör runt så den blir helt kladdig och drar den upp mot klittan och ner igen.
Jag hör hur hon stönar och greppar hårdare runt min kuk samtidigt som hon låter sina naglar riva mina skinkor.
Jag är sprängkåt nu och tar tag i båda hennes handleder och lägger hennes händer bakom huvudet och tar över.
Jag smörjer in hennes våta fitta med hennes egen juice och retar henne. Jag slår med min kuk mot hennes klitta och sen drar jag den sakta ner och låter halva ollonet glida in för att sen dra den upp mot klittan igen som nu är jättesvullen och ner igen.
Jag fortsätter på samma sött för att en stund senare låta ollonet glida ner mot hennes röv och jag märker hur hon gillar det.
Jag sträcker mig efter babyolja som jag har vid sängen och stoppar in ollonet för att retas samtidigt som jag smörjer in hennes bröst , mage och lår med oljan.

Jag lägger mig nu brevid henne på min vänstra sida samtidigt som hon ligger på rygg, jag tar tag i hennes ena ben och lägger det över båda mina och smörjer in hennes skinkor sakta sakta medans hon runkar av mig.
Jag låter fingrarna vandra från klittan ner mellan läpparna och ner mot hennes rumpa.
Nu tar jag tag i min kuk och låter kuken massera hennes rövhål, upp mot klittan och ner igen.
Jag låter min kuk glida in en liten bit i hennes rumpa samtidigt som jag masserar hennes klitta med fingrarna och hon stönar högt, jag trycker in den lite till så att ollonkanten är förbi öppningen och låter den vara där ett tag samtidigt som jag masserar hennes klitta lite snabbare och låter två fingrar glida in i hennes våta fitta.
Hon kysser mig våldsamt och runkar av min kuk medans den är i hennes rumpa och vi båda är så låta att vi inte vet vart vi ska ta vägen.

Jag förminska kuk djupare in i henne samtidigt som jag smeker henne snabbare och jag känner att hon är nära på att komma, hennes ben skakar varje gång jag rör min kuk i henne.
Hon stönar högre och högre och jag känner hur hennes röv kniper runt min kuk och jag är nära nu.
Jag börjar att gå in djupare och djupare snabbare och snabbare samtidigt som jag smeker från hennes våta hål upp mot klittan och ner igen, hon stönar högt och börjar fingra sig själv i hålet samtidigt som jag masserar och knullar henne hårdare nu och jag känner när hon kommer, det rinner ner på hela min pung och mitt lår och hån bryggar med hela kroppen och vibrerar vilket får mig att fylla hela hennes röv med min sperma.

Vi ligger kvar i samma position och kysser varandra medans jag låter mitt stånd avta i hennes kladdig röv tills både kuken och sperman åker ur henne.
Kommentarer

Populära inlägg